škornji
Utrip mesta · moda · ženska moda

Škornji čez kolena so eden od najseksapilnejših modelov obutve, a le, če jih znamo pravilno kombinirati. Poglejte si, kakšni so najlepši škornji čez kolena za jesen in zimo 2017.

Eden izmed najbolj priljubljenih modelov škornjev čez kolena na družbenem omrežju so še vedno srebrni oziroma zrcalni škornji modne hiše Balenciaga, za katere je treba odšteti okoli 1.500 evrov.

Seveda imajo čudovite primerke škornjev čez kolena tudi Zara in H&M, a mimo nekateri lepotcev, ki močno presegajo naše finančne zmožnosti, pač preprosto ne moremo.
In kako kombinirati škornje čez kolena? Lepo se podajo k asimetričnim krilom, krilom z razporkom ob strani, vintage krilom v kombinaciji s trenčkotom, oblekam z razporki ob strani, ozkim hlačam v kombinaciji s prevelikim puloverjem in še bi lahko naštevali. Da pa si boste lažje predstavljali, o kakšnih škornjih govorimo in kakšne so kombinacije, smo dodali galerijo, v kateri vas čakajo najlepši škornji čez kolena 2017.

Galerija – Najlepši škornji čez kolena za jesen in zimo 2017

Najlepši škornji čez kolena za jesen in zimo 2017: BalenciagaOdpri galerijo

ženski gležnjarji 2017 Najlepši ženski gležnjarji za jesen 2017 ženska moda 2017 Ženska moda 2017: trendi za letošnjo jesen Hiter trik, s katerim preveriš, ali so petke udobne ali ne Hiter trik, s katerim preveriš, ali so petke udobne ali ne Instagram-Influencers_Tutes_Discover_4 Najlepši ženski dežni škornji za jesen 2017 · · · ·