Najsrečnejši psi na svetu
V zraku · buzz buzz

Psi nas spravijo v dobro voljo, pa naj imamo še tako slab dan. Tudi več študij je dokazalo, da psi včasih učinkujejo bolje kot katerokoli zdravilo, saj imajo prave terapevtske sposobnosti. Njihova brezpogojna ljubezen in način izražanja čustev sta resnično med najbolj posrečenimi stvarmi na svetu in praktično nemogoče je, da se ti usta ob njih ne razlezejo v širok nasmeh. Da to ne bi moglo bolj držati, priča 24 fotografij verjetno najsrečnejših psov na svetu, ki vam bodo v trenutku polepšale še tako siv dan.

Druženje s psi je ena izmed najboljših terapij, saj te živali pozitivno vplivajo na naše počutje. Gre za pojav navezanosti, ki je eden izmed temeljev edinstvenega odnosa med psom in človekom, zato ljudje v njih pogosto vidimo majhnega otroka. In zato se boste ob ogledu fotografij verjetno najsrečnejših psov na svetu raznežili kot ob fotografijah prikupnih malčkov.

PREBERITE ŠE: Psi, ki naravnost obožujejo vožnjo z avtomobilom

Najsrečnejši psi na svetuOdpri galerijo
Ročna ura Klokers Klok-02 Oglas, zaradi katerega jokajo vsi romantiki Top filantropisti To je 20 najbolj radodarnih ljudi na svetu Playboy bo pomahal v slovo golim fotografijam Zbogom, gola dekleta! Revija Playboy marca 2016 ukinja nagice! Fotografije s katerih s odstranjeni pametni telefoni S fotografij odstranil pametne telefone, da bi pokazal, kako obsedeni smo z njimi ·