Ogledalo Naked je tudi merilnik aktivnosti
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

Klasično ogledalo vam vrne le odsev. Naked pa vam poleg vašega odseva vrača še precej več. Je namreč tudi skener telesa, ki si vizualizira telo in tako spremlja, kaj se z njim dogaja skozi čas, meri pa tudi stvari, ki s prostim očesom niso vidne. Informacije sporoča prek namenske aplikacije, kar vam omogoča, da spremljate ne samo svojo težo in postavo, ampak tudi mišično in maščobno maso.

Naked je revolucionarno ogledalo, ki bo spremenilo pogled na vaše telo. Vsakdo, ki se je kdaj poskušal znebiti odvečnih kilogramov, pozna neusmiljenost ogledala in tehtnice, ki ničesar ne olepšujeta. A za nekatere sta pravo gledalo in tehtnica edina motivacija, ki jo potrebujejo, da so telesno bolj aktivni in se bolj zdravo prehranjujejo. A tudi ogledalo in tehtnica, ki nikoli ne laže, lahko zavajata in prikažete popačeno sliko, ki nas lahko demotivira, saj se zdi, da vadba in prehrana ne obrodita sadov. Čeprav dejansko jih.

A tehnica in ogledalo pravita drugače, ker ne vidita v vaše telo, pri tem pa izpustita majhen, toda zelo pomemben detajl. S telovadbo pridobivate mišično maso, kar pomeni, da lahko kljub vadbi pridobite kilograme. Ogledalo Naked vam to pove, saj vidi v vaše telo in tako poleg vašega videza spremlja tudi druge pomembne parametre, kot sta mišična in maščobna masa.

PREBERITE ŠE: Kaj v ogledalu vidi otrok in kaj odrasli? Pripravi se na šok!

Za ogledalo Naked podjetja Naked Labs iz Silicijeve doline boste morali odšteti okoli 440 evrov, toda pri tem gre upoštevati, da je to bolj naložba v zdravje kot pa kos pohištva. Podatke ogledalo prek povezave Bluetooth do namenske aplikacije dostavi v 20 sekundah, poleg naštetega pa med drugim izveste, kje se vam v danem trenutku nabira maščoba in kje pridobivate mišice.

Ogledalo Naked je tudi merilnik aktivnostiOdpri galerijo
Kuhinjski pult z nevidnim koritom Nevidno kuhinjsko korito Ikea predstavila novo urbano kolo Sladda Ikea predstavila urbano kolo Sladda Zložljiva mizica Ta-bl Ta-bl: zložljiva mizica za pod roko Hovr Hovr – pripomoček za nezavedno porabo kalorij med sedenjem