Vosek za očala Nerdwax
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vam gre na živce, ker vam očala stalno drsijo z nosu in si jih morate neprestano popravljati, posebno ko se potite ali ker imate mastno kožo? Ne marate nosnikov, ker koža pod njimi ne diha? Potem si morate omisliti Nerdwax. Vosek za (kakršnakoli) očala, ki ga nesete na mostiček in konice ročk, ki prepreči kakršenkoli zdrs.

Imate mastno kožo in nosite očala? Potem vam po vsej verjetnosti očala stalno drsijo z nosu. Rešitev? Nerdwax! Nerdwax je čebelji vosek, ki prepreči vsakršno drsenje očal z nosu. Ustvarja namreč trenje med očali in kožo. Nanesete ga na mostiček in konice ročk, kjer se očala stikajo s kožo.

PREBERITE ŠE: Nike Wing – vrhunska športna očala za vrtoglavih 1200 dolarjev

Vosek je izdelan izključno iz naravnih sestavin, zato ni namenjen le držanju očal na mestu, ampak tudi negi kože. Potenje mu ne pride do živega, hkrati pa ni tako lepljiv, da bi bila vaša očala potem vsa lepljiva. In kako obstojen je Nerdwax? Odvisno od aktivnosti in debeline nanosa.

Če se boste izjemno potili, zdrži 1–2 uri, sicer pa bi morali biti enkraten nanos dovolj za cel dan. Ena tuba zadostuje za 6–8 mesecev uporabe. Na Amazonu morate za Nerdwax odšteti preračunanih 9 evrov.

Vosek proti drsenju očal Nerdwax:

Vosek za očala NerdwaxOdpri galerijo

cover-kateri-del-telesa Ta del telesa ženske najbolj privlači na moških … in ne morete verjeti kateri! Skrita mavrica v laseh. Ženske pričeske 2016: skrita mavrica BierYoga - joga s pivom BierYoga – joga s pivom Najboljši parfumi 2016 Top 8: Najboljši parfumi za posebne priložnosti 2016 · ·