Nissan Titan Warrior Concept
Utrip mesta · mobilno

Ob omembi avtomobilske znamke Nissan off-road ni prva stvar, na katero bi pomislili. Če kaj, se najprej spomnimo na električnega Leafa, športnega Nissana GTR ali pick-upa Navaro. Ob predstavitvi konceptnega Titana Warrior se bo vse to spremenilo.

Nissan Titan Warrior Concept je naravnost ‘brutalen’ terenski pick-up. Osnovan je na seriji Titan XD, od katere je za kar 15 centimetrov širši. Dizajn Titan Warriorja je poln ostrih linij, zaradi česar je videti agresivno in nastopaško. Nameščene ima posebne blažilnike z notranjim obhodnim rezervoarjem, ki so bili še dodatno prilagojeni za daljše poti in udobno vožnjo na cesti. Prototipna prednja os je podaljšana in ima dodatno prilagojene roke in ostale dele podvozja.

Warriorja poganja Cumminsov 5-litrski V8 turbo dizelski motor, ki ga najdemo tudi v modelu XD. V primerjavi s Titanom XD ima Warrior opaznejše in bolj izstopajoče odbijače in popolnoma drugačne prednje in zadnje luči. Prekriva ga mat siva barva Thunder  z oranžnimi dodatki Magma. Podatkov o tem, ali bo Titan Warrior kdaj del prodajnega programa, pri Nissanu žal ni. Če ne drugega, nam je Warrior pokazal Nissanovo vozijo prihodnosti. Tako lahko vsaj malo predvidevamo, kakšni utegnejo biti naslednji Nissanovi terenci.

Galerija slik: Nissan Titan Warrior Concept

Nissan Titan Warrior ConceptOdpri galerijo
Opel Corsa GSi Opel Corsa GSi: opazen športni karakter Zeelander Z55 Zeelander Z55: jahta klasične oblike z modernim pridihom Volkswagen Touareg Volkswagen Touareg: udarna 3. generacija prinaša luksuz in napredne tehnologije Volkswagen I.D. R Pikes Peak Volkswagen I.D. R Pikes Peak: električni dirkalnik, ki cilja na rekord · · · ·