il_fullxfull.1294284180_3php
Utrip mesta · moda

Poletje se je resda končalo že pred časom, kar pa še ne pomeni, da morate svoje natikače pospraviti v omaro. Tukaj so namreč posebne nogavice, ki se odlično dopolnjujejo s poletno obutvijo.

Nogavice Flip Flip, ki jih lahko dobite v spletni trgovini Etsy, se od svojih klasičnih sorodnic razlikujejo po tem, da so brez predela, ki pokriva prste. Njihov uporabnik lahko tako na noge neovirano natakne japonke.

Nogavice so izdelane iz volne, zato se bodo izkazale kot odlična izbira za pozne jesenske dni. Nekateri modeli imajo zavoljo optimizacije prezračevanja prav tako luknje na podplatih.

Težko je verjeti, da bodo nove nogavice vaše noge zaščitile pred zimskim mrazom. Verjamemo pa, da bodo nad njimi navdušeni zlasti tisti, ki natikače v poletnih mesecih le neradi sezujejo in jih v preostanku leta še kako pogrešajo.

Če mednje spadate tudi vi, vam priporočamo, da si naročite svoj par nogavic. To lahko storite tukaj. Ne glede na to, da je njihov koncept zares edinstven, pa vam priporočamo, da ob temperaturah pod ničlo date prednost zimskim škornjem.


Ste že poskusile kodrati lase s plastenko? Najbolj vroč trend tega leta je kodranje las s plastenko shutterstock_730765552 (1) 6 najbolje plačanih modnih blogerk na spletu Ideje za najbolj prikupno božično manikiro. Ideje za najbolj prikupno božično manikiro Najhujši lepotnih trendi, ki so obeležili letošnje leto Najhujši lepotni trendi, ki so obeležili letošnje leto