norčavi božični puloverji
Utrip mesta · moda

Ste naveličani navadnih grdih božičnih puloverjev? Želite biti posebni in izstopati s prazničnimi pleteninami? Pripravili smo odbite božične puloverje, s katerimi boste pri Božičku in družini povzročili nekaj zmede in glavobolov.

Eden od zaščitnih znakov božičnih prazničnih dni so tudi božični puloverji. Čeprav so nekateri mnenja, da gre za modne kikse, pa so si tovrstni puloverji z leti izborili prav poseben status. S čim manj občutka za estetiko so narejeni, tem zabavnejši in privlačnejši so. Postali so pravi modni ‘antihit’ in so vsako leto bolj priljubljeni. S katerimi grdimi božičnimi puloverji pa lahko zažigate letos? Tukaj so norčavi božični puloverji, ki bodo povzročili kar nekaj zmede.

PREBERITE ŠE: 40 smešnih božičnih puloverjev

Galerija – norčavi božični puloverji, s katerimi boste letos zažigali

Norčavi božični puloverji, s katerimi boste letos zažigali: Gangster SantaOdpri galerijo

Salonarji Alje Viryent Peko nas spet obuva! To so novi čevlji, ki nastajajo v Peku. Solarni plašč FW 16 FW16: solarni plašč, ki je tudi polnilec za pametni telefon Wes Anderson in H&M posnela praznični oglas Stopimo skupaj. Wes Anderson in H&M združila moči za božični oglas, ki vas bo pogrel kot zimski pulover urbana lama Lamastično! Prihaja spletna trgovina Urbana lama! · · ·