Nova Škoda Citigo (2017)
Utrip mesta · mobilno

Nova Škoda Citigo (2017) se bo javnosti predstavila na avtosalonu v Ženevi. Najmanjša Čehinja je nekoliko pridobila na dolžini, nove so izbokline na motorju, dodali so ji oglate meglenke. Ob nakupu dobite tudi dežnik, ki je dobil posebno mesto pod sedežem.

Nova Škoda Citigo (2017) meri 3,597 metra, kar je 3,4 centimetre več kot aktualna najmanjša Čehinja, notranje mere pa ostajajo identične. Širina in višina namreč ostajata enaki, prav tako medosno razdaljo (2,42 m). V motorni paleti bodo trije različni 1,0-litrski trivaljni motorji in sicer dva litrska trivaljnika s 60 (44 kW) oz. 75 KM (55 kW) in s pogonom na stisnjen zemeljski plin CNG (50 kW). Ti bodo pod novim pokrovom.

Novi so tudi odbijači in meglenke, ki se v primeru doplačila aktivirajo v ovinkih. Palčica zna zdaj sama zavirati v sili pri hitrostih od 5 do 30 km/h.

PREBERITE ŠE: Nova Škoda Octavia (2017) – najbolj priljubljena Čehinja spremenila videz

Prtljažni prostor ponuja 251 litrov prostora, ki se v primeru podrtja zadnje klopi poveča na 951 litrov. Notranjost je v dvobarvni kombinaciji. Na voljo bo večfunkcijski volan, držalo za telefon, poseben prostor za dežnik (pod sedežem) in povezava Bluetooth. Na izboro boste imeli tri- in petvratno izvedbo.

Galerija – Nova Škoda Citigo (2017):

Nova Škoda Citigo (2017)Odpri galerijo

Renault Megane RX Renault Megane RX: Megan na visokih obratih Citroën C-aircross Citroën C-aircross: možati in čokati mali SUV Top Gear 2. sezona Napovednik: Top Gear, 2. sezona: na pota stare slave? Digitalne vinjete v Avstriji Avstrija uvaja digitalne vinjete – konec lepljenja vinjet na vetrobransko steklo · · ·