O tem se ne govori: skrivnosti o kinu, ki ti jih nihče ne pove!
Kulturni izbor · film

Potem, ko spoznaš skrivnosti o kinu, ki ti jih nihče ne pove, se bo tvoj pogled na filmski svet speremnil.

Ogled filmov v kinu je zagotovo večje doživetje kot na domačem zaslonu – če pogosto zahajate na ogled filmov na velikih zaslonih, ti bodo informacije o tem, katerim trikom v kinu vedno znova nasedeš, še kako zanimive! Marsikater filmofil se tega ne zaveda.

Skrivnosti o kinu, ki ti jih nihče ne pove:

1. Največji del dobička za kino ni prodaja vstopnic. Glede na statistike večino kinodvoran zasluži več s prodajo pokovke in kokakole kot s prodajo vstopnic.
2. Na premierah je veliko nedovoljenega snemanja filmov. Veliko ljudi odide na premiero filmov s tem namenom, da ga na skrivaj posname in nato to različico naloži na piratske internetne strani.

3. Tudi mladoletni si lahko ogledajo filme s starostno omejitvijo. Velikokrat si lahko tudi mladoletni ogledajo grozljivke, ki imajo starostno omejitev. Polnoletni preprosto kupi dve karti za različna filma ob približno podobnem času – tako lahko oba prideta skozi kontrolo kart, potem pa preprosto skupaj zavijeta v dvorano s filmom, ki si ga sicer mladoletni ne smejo ogledati.
4. Kinodvorane so prava smetišča. Ob velikih projekcijah so kinodvorane po koncu filma podobne smetiščem. Povsod ležijo prazne plastenke in so po sedežih raztreseni ostanki pokovke. Vedi, da so sedeži, na katerih sediš več kot dve uri in se jih dotikaš, polni bakterij, ker jih zaposleni domnevno nikoli ne očistijo temeljito. Ker je čas med predvajanji filmov kratek! Naredi planetu in zaposlenim uslugo in pospravi za sabo.
5. Med gledanjem filma te nekdo vedno opazuje. Med gledanjem filma v kinu naj ti te nekdo vedno opazoval – zaradi zagotavljanja fizične varnosti in preprečevanja kraj so kinodvorane ves čas pod budnim nadzorom.

6. Preplačaš pokovko. Glede na podatke številnih študij stane pokovka več kot zrezek! Cene so ponavadi tako napihnjene, da je včasih bolje, da greste v restavracijo jesti.
7. Pokovka ni nič posebnega. Pokovka v kinu ima ponavadi boljši vonj ne zato, ker bi bila boljša, temveč ji dodajo aditiva, kot sta kokosa in kanola.

MINI-hatch-royal-wedding-prince-harry-meghan-markle-designboom1800 Mini, narejen posebej za britansko kraljevsko poroko Materinski dan 2018. Materinski dan: v objektiv ujeta vez med materami in otroki v različnih delih sveta IKEA PROSI MIMOIDOČE, DA 30 DNI USTRAHUJEJO RASTLINO, IN REZULTATI ODPIRAJO OČI! Ikea prosi mimoidoče, da 30 dni ustrahujejo rastlino, in rezultati odpirajo nove poglede! Na tisoče drobnih kosov razrezan papir, iz katerega so nastali ti prikupni modeli živali. Na tisoče drobnih kosov razrezan papir, iz katerega so nastali ti prikupni modeli živali · ·