Očitni znaki, da imaš še zmeraj rada bivšega.
V zraku · odnosi

Težko je začeti znova, ko zaključiš razmerje z osebo, ki si jo resnično ljubila. Žaluješ, okolico pa prepričuješ, da si dobro in si ga že prebolela. Te stvari ti dokazujejo, da zgodba zate še zmeraj ni končana.

Zelo težko je preboleti nekoga, še posebej, če ste ga zares cenili in imeli radi. Če trdite, da ste osebo preboleli, si oglejte teh 6 znakov, ki vam pokažejo, ali ste zares začeli novo poglavje v življenju ali pa se še zmeraj oklepate preteklosti.

Zasledujete ga na družbenih omrežjih.

V sodobnem času, ko so družbena omrežja postala prostor, v katerem sledimo, kaj ljudje počnejo, je tvoje zasledovanje vsakega njegovega koraka na spletu jasen znak, da ga imaš še zmeraj rada.

Dvomite v svojo lepoto in vrednost.

Svoj videz povezujete z razlogom, zakaj vas je zapustil – to obremenjevanje kaže na to, da ga imate še zmeraj radi. Ne zavedate pa se, da je zunanja lepota prehodna, notranja pa večna.

Razmišljate o preteklosti z njim.

Ker so vaše misli okupirane z njim, se spominjate tudi vseh vajini skupnih trenutkov. Četudi se ti morda takrat, ko sta bila skupaj, niso zdeli čarobni, jih zdaj, ko sta ločena drug od drugega, poveličujete, idealizirate in nenehno vrtite v svoji glavi.

Greste na zmenek z vsakim moškim, ki vas povabi.

Da bi preprečili in zmanjšali bolečino, ki jo čutite, poskušate svoje misli preusmeriti na druge moške – vprašanje pa je, ali je to prava rešitev in način, na katerega boste resnično pozabili nanj.

Vsakega moškega primerjate z bivšim.

Ločenost naredi, da bivšega idealizirate, zato vse moške primerjate z njim. V vsakem drugem človeku, ki ga srečate, iščete lastnosti bivšega, a se sami zavedate, da bi bila zdaj verjetno še zmeraj skupaj, če bi bil zares tako idealen.

Upate.

Obupano upate, da se bo bivši enkrat oglasil, spoznal vašo vrednost in se vrnil nazaj v vaš objem.


Načini, kako obdržati razmerje na daljavo. 5 načinov, kako ohraniti razmerje na daljavo shutterstock_603084791 10 vročih stvari, ki jih mora poskusiti vsak par Najbolj očitni znaki, da ne moreta živeti drug brez drugega Najbolj očitni znaki, da ne moreta živeti drug brez drugega shutterstock_572240722 Kako dolgo traja, da se ženska zaljubi? · · · · ·