unnamed (2)
Utrip mesta · kulinarika

O’mami je blagovna znamka dostopne in sodobne hrane. Ustanovitelja Luka Novak in Valentina Smej Novak sta jo zasnovala kot oprijemljivo in okusno nadaljevanje svoje televizijske in knjižne kuharije. Zaznamujejo jo preprosti, a svetovljanski okusi.

Izdelki O’mami so narejeni v skladu z najsodobnejšimi nutricionističnimi dognanji glede zdrave prehrane. Izogibajo se predelanim in industrijskim sestavinam ter uporabljajo le najkvalitetnejša primarna živila, ki ohranjajo svoj okus. Vsak izdelek O’mami se rojeva v tesnem razvojem sodelovanju z slovenskimi proizvajalci in je rezultat številnih preizkušanj, ko se know-how domače kuhinje sreča z izzivi tehnologije in nadzorovane serijske produkcije.

Izdelki, ki jih lahko zasledite na prodajnih policah Mercatorja, Spara, Tuša in E. Leclerca so Popolni piškoti, Popolna polivka, Popolni prigrizki (Pridni in Poredni) ter Popolni brownie.

PREBERITE ŠE: ESPRESSO – Sveže pražena trgovina na Kongresnem trgu

V prvi polovici oktobra načrtujejo odprtje spletne trgovine in pričetek spletne prodaje, pri prehranskih produktih se še posebej veselijo dveh novitet, ki bosta prišli na police novembra: Bešamel, ki bo svež, pripravljen za takojšnjo uporabo, brez konzervansov in aditivov. Z njim boste zlahka in še hitreje pripravili lazanjo, zapečene testenine, zelenjavne kremne juhie, itd. in pa Sofrito, ali po domače nasekljana zelenjavna osnova za omake, juhe in rižote, ki nam bo olajšala najbolj “osovraženo” kuhinjsko opravilo, sekljanje.
V pripravi pa je tudi nova knjiga, kjer bosta Luka Novak in Valentina Smej Novak nazorno, v sliki in besedi, predstavila najbolj priljubljene jedi iz družinske kuhinje, pa tudi uporabo bešamela in sofrita. Knjiga bo izšla novembra.

20140917_180237i ESPRESSO – Sveže pražena trgovina na Kongresnem trgu bistro zvezda hladna predjed TR Teden restavracij – slovensko kulinarično gibanje PicMonkey Collage Kulinarični vodič: 5 najokusnejših načinov uporabe pomake guacamole 184_1granola_cereal Recept: Zdravi kosmiči za zajtrk brez glutena