Opel Combo
Utrip mesta · mobilno

Opel Combo sodi v še en segment, ki je v porastu. Verjeli ali ne, niso zgolj SUV-ji tisti, ki so vedno bolj priljubljeni, priljubljenost namreč raste še tako imenovanemu segmentu van-B, v katerega sodijo Opel Combo, Citroen Berlingo, Volkswagen Caddy in še nekaj drugih avtomobilov.

V priljubljenem in rastočem  segmentu van-B  se nahaja tudi novi Opel Combo, ki z obilico prostora, dvema dolžinama in kopico odlagalnih mest ponudi družinam in posameznikom veliko možnosti pri poslu, vsakdanji uporabi ali za potrebe prostočasnih dejavnosti. V Combu s podaljšano dolžino najdemo za več kot kubični meter prtljažnega prostora.  V prtljažnik in ostale odlagalne površine lahko pospravimo kar 983 litrskih steklenic mleka, kar bi povprečni družini zadostovalo za več kot 6 let.

Ne samo obilice prostora, v Opel Combu lahko najdemo kar 19 varnostnih sistemov. Poleg standardnih lahko omenimo nadzor vozil v mrtvem kotu, širokokotno 180° vzvratno kamero in samodejno zaustavitev v sili. Poleg varnosti ima Combo prednost še pri dobri vidljivosti, ki zaradi zasnove in oblike avtomobila skorajda nikjer ni ovirana. Kratka različica Comba je dolga 4,4 metra, podaljšana pa 4,75 metra, ki bo zanimiva predvsem za tiste, ki bi ga kupili kot tovorno vozilo in si s tem povrnili davek. Combo ima na voljo 7 sedežev, česar bodo vesele večje družine ali posamezniki, ki imajo večjo potrebo po prostoru za potnike.

Ob predstavitvi so pri Oplu pripravili posebno ceno za novega Comba. Opel Combo z opremo Selection, 1,2-litrskim bencinskim motorjem, s 120 konjskimi močmi (81 kW), klimatsko napravo in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je na voljo že za 15.990 evrov. Poleg opreme Selection lahko izbiramo še med opremama Enjoy in Innovation, med enim bencinskim in štirimi dizelskimi motorji, ter 6- ali 5-stopenjskim ročnim in 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Vsestransko uporaben Opel Combo je že na voljo v najbližjem Oplovem salonu.

Galerija slik: Opel Combo

Opel ComboOdpri galerijo

shutterstock_492230452 10 kul motorjev, ki stanejo manj kot 10.000 evrov pocket-rocket-electric-motorcycle-german-award Sol Motors Pocket Rocket: ‘žepno’ motorno kolo, ki postavlja nove standarde iocamper-apartment-inside-your-van ioCamper: raztegljiva in prenosljiva počitniška prikolica Royal Huisman Pura Royal Huisman Pura: luksuzna jadrnica za posameznikove želje · ·