Otroci, ki so slabi v skrivalnicah
V zraku · buzz buzz

Skrivalnice so brezčasna igra, ki bo pri otrocih vedno popularna, saj ima prav poseben draž. Igrali smo se jo doma, v vrtcu, v šoli, na igrišču. Oglejte si fotografije otrok, ki ne obvladajo skrivalnic, a so prepričani, da so našli popolno skrivališče. Če bi imeli plašč nevidnosti kot Harry Potter, bi jih morda res spregledali, tako pa jih vidimo že na daleč.

Kdo od vas kot otrok ni miže štel do dvajset in začel iskati prijateljev, ki so se morali medtem kar najbolje skriti in nato pofočkati, preden ste jih našli in pofočkali sami. Ali pa ste se sami skrivali. Ste bili mojstri skrivalnic?

PREBERITE ŠE: Smešni psi, ki ne obvladajo skrivalnic

Pri otrocih velja logika, da če si pokrijejo glavo, so nevidni. Nihče od teh otrok, ki jih boste spoznali v nadaljevanju, ne bi bili preveč dober vohun. Še ne. A kdo bi jim zameril. Samo poglejte, kako posrečeni so.

Otroci, ki ne obvladajo skrivalnicOdpri galerijo
Milijonar pri tridesetih Kako do 30. leta postati milijonar? Oskarji 2016 Oskarji 2016: najbolj všečkane fotografije s podelitve Oskarjev Predmeti, ki se ti pomagajo odločiti Rešitev za tiste, ki ne znajo sprejeti odločitve Vrata med realnostjo in navidezno resničnostjo Doors: vrata med stvarnostjo in virtualnostjo ·