Leo
V zraku · tehnologija · gadgeti

Podjetje Constellation je poznano po zvočnih napravah zavidljive kakovosti in nekoliko neelegantnega dizajna. Zato je še toliko bolj presenetljivo, da njihov najnovejši izdelek prepriča že s svojo zunanjostjo.

Zvočni sistem, ki so mu proizvajalci nadeli ime Leo, je prvi izdelek iz nove linije Dominion. Uporabnike bo navdušil s svojo kompaktnostjo, privlačnostjo in pametnostjo. Pri Constellationu so se odločili za lansiranje pametnih avdionaprav, ki so še posebej po godu ljubiteljem moderne tehnologije.

Zvočnik je mogoče upravljati prek pametnega telefona ali tablice. Leo zagotavlja visoko kakovost zvoka ne glede na to, v kombinaciji s katerim medijem deluje. Prav tako se lahko poveže z omrežjem WiFi in aplikacijama Google Chromecast in Apple Airplay, ki omogočata poenostavljeno predvajanje glasbe.

6,5-palčna nizkotonca se lahko pohvalita z visoko intenzivnostjo. Vsakega od njiju namreč poganja 140-vatni ojačevalnik zvoka. Leo vsebuje tudi 2,5-palčna srednjefrekvenčna zvočnika s 70-vatnima ojačevalnikoma in 0,75-palčna visokotonska zvočnika, ki sta prav tako povezana s 70-vatnima ojačevalnikoma.

Novi Constellationov zvočni sistem lahko označimo za pravo umetniško delo, saj ponuja vrhunske zvočne zmogljivosti, hkrati pa tudi čudovit dizajn. Kupcem bo na voljo proti koncu leta 2018.

Galerija – Pametni zvočni sistem Leo

LeoOdpri galerijo

Aria Brezžične slušalke Aria se bodo zoperstavile vsem vremenskim razmeram Ali ste pripravljeni na začetek igre? Tukaj so novi igralni ploščki za Nintendo Switch! Sensorwake Trio Budilka Sensorwake Trio te zbudi z vonjem, svetlobo in zvokom Trove Coin Denarnica Trove Coin poskrbi, da so vaše kriptovalute na varnem · · ·