10 pravil za fanta
V zraku · buzz buzz

Imate tudi vi dekle, ki stalno govori, kaj se sme in kaj ne, ki nadzoruje vaše vedenje, je pretirano ljubosumna, nestrpna in obsedena z vami? Mislite, da je vaše dekle posesivno? Kaj lahko potem reče šele Kieran Lumsden, ki mu je njegova punca Whitney Travers spisala 10 pravil vedenja – druga zapoved pravi: Nobenih deklet! Ne smeš jih gledati, z njimi govoriti ali se jih dotikati! –, ki se jih mora držati na izletu s prijatelji, sicer se mu ne piše nič dobrega.

Kieran Lumsden je na Twitterju delil pravila vedenja na izletu, ki mu jih je pred potjo v španski Magaluf spisalo njegovo očitno izjemno posesivno dekle Whitney Travers. Gre pravzaprav za njeno različico 10 božjih zapovedi, za stroga pravila vedenja, po katerih se mora ravnati na fantovskem izletu.

PREBERITE ŠE: Še lani se je vedel kot otrok, zdaj je poskrbel za snubitev, o kakršni sanja vsaka ženska

Logično je, da se vsako dekle v primeru, ko gre njen fant na vrhuncu poletja na izlet v Španijo v striktno moški družbi, ”ustraši” zanj, a tako paranoična, kot je ta Edinburžanka, je le redkokatero dekle in Keiaranu je prav nič ne zavidamo. Pa pojdimo skupaj čez teh 10 ”božjih zapovedi” Whitney Travers, ki jih je z različnimi flomastri spisala na list papirja ter opremila z bleščicami in ilustracijami. A naj je poskušala s tem vse skupaj še tako omiliti in obrniti na šalo, s tem ni mogla prikriti svoje posesivne narave.

10 pravil vedenja na izletu:

  1. božja zapoved: Poskrbi, da bo imel tvoj telefon vedno polno baterijo. Pokliči me vsaj enkrat na dan za 2 minuti.
  2. božja zapoved: Ne dovolim ti stika z dekleti. Ne glej jih, ne govori z njimi in se jih ne dotikaj. Če me prevaraš, bo tvoje življenje postalo pravi pekel!
  3. božja zapoved: Ne sledi dekletom na družbenih omrežjih
  4. božja zapoved: Da si ne bi slučajno omislil tatuja! Doma te čaka pregled.
  5. božja zapoved: Ne mešaj pijač!!! Droge so za bedake.
  6. božja zapoved: Če se znajdeš na zabavi na ladji, ti prepovedujem pivske igrice z nasprotnim spolom.
  7. božja zapoved: Spi samo v svoji postelji.
  8. božja zapoved: Ne časti deklet. Ta denar lahko zapraviš zame.
  9. božja zapoved: Vsak dan se javi Kim (verjetno je to njegova mama, op. p.), saj jo bo skrbelo zate.
  10. božja zapoved: Omeni me vsakemu dekletu. Če začne flirtati, pojdi proč.

Za konec je dodala še: ”Želim ti prijeten let in ostani varen.”

10 pravil vedenja na izletuOdpri galerijo
Brady Ellison je Leonardo DiCaprio. Rio 2016: ameriški lokostrelec in mož Slovenke je izrezan Leonardo DiCaprio Dan prekoračitve 2016 Dan prekoračitve 2016 – od 8. avgusta 2016 dalje Zemlja vozi na hlape Simon Gilmore - snubitev Še lani se je vedel kot otrok, zdaj je poskrbel za snubitev, o kakršni sanja vsaka ženska Zvezdniki, ki so jih ujeli kukati. Zvezdniki, ki so jih ujeli kukati · ·