Wacom Pro Pen Slim: pametno pero, ki prepreči bolečine med pisanjem.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Walcom je izdelal Pro Pen Slim, elektronsko pero, ki je sposobno razlikovati moči pritiska, nagibe peresa, ima radirko in preprečuje bolečine, ki nastanejo med pisanjem. Združljivo je z drugimi napravami in izjemno privlačnega videza.

Navadna peresa, ki jih dobimo poleg grafičnih tablic ali jih zanje kupimo, so debelejša, zato se moramo nanje navaditi, po dolgotrajni uporabi pa lahko povzročijo bolečine ali celo krče v prstih. Wacom je zato izdelal elektronsko pero Pro Pen Slim, ki ni samo tanjše, pač pa tudi oblikovano, da je dolgotrajnejša uporaba udobnejša.

Elektronsko pero Pro Pen Slim, ki za delovanje ne potrebuje baterije, ima tipala, s katerimi prepozna 8196 moči pritiska konice na podlago, poleg tega pa tudi 60 ravni nagiba v eni in v drugi smeri.

Pero Pro Pen Slim je združljivo s tablicami Cintiq Pro, Cintiq 16, MobileStudio Pros in Intuos Pro.

Pero Pro Pen Slim je na trenutno na voljo na Japonskem in boste zanj odšteli približno 70 evrov brez davka, kmalu pa bo na voljo tudi drugje po svetu.


LoveSync: gumb, s katerim pozoveš partnerja na igrice pod rjuhami LoveSync: gumb, s katerim pozoveš partnerja na igrice pod rjuhami Louis Vuitton: druga generacija luksuzne ure Tambour Horizon je tu! Louis Vuitton: druga generacija luksuzne ure Tambour Horizon je tu! NuraLoop Adaptive: Slušalke, ki se prilagodijo tvojemu sluhu. NuraLoop Adaptive: Bluetooth slušalke, ki se prilagodijo tvojemu sluhu Robotska kosilnica iRobot Terra iRobot Terra: kosilnica s pametjo robotskih sesalnikov · ·