Floating-skateboard-ramp-on-Lake-Tahoe-by-Jeff-Blohm-and-Jeff-King_dezeen_ss_1
Utrip mesta · arhitektura

Ameriški profesionalni skater Bob Burnquist je uresničil svoje sanje in na jezeru Tahoe postavil plavajoči skate park.

Plavajoči skate park, ki pluje po jezeru Tahoe, je profesionalni kalifornijski skater Bob Burnquist s pomočjo sodelavcev zgradil v samo štirih dneh. Idejo za plavajoči skate park je Bob dobil, ko ga je neprofitna ogranizacija Visit California povabila k sodelovanju pri projektu, ki naj bi uresničil najbolj divje sanje sodelujočih. Umetniški direktor Jerry Blohm je zasnoval obliko lesene strukture, ki vsebuje štiri različne tipe ‘ramp’.

Plavajoča struktura je sestavljena iz kovinskega ogrodja, votlih plastičnih sodov, ki jo držijo na gladini vode, lesene ‘fasade’ ter uteži, ki preprečujejo preveliko zibanje. Obiskovalci, ki so pristostvovali splavitvi kar niso mogli verjeti svojim očem, ko so skate park z barko potegnili v jezero, Bob pa jo je nato osebno preizkusil.

Sanje lahko postanejo resničnost. Odpri galerijo

Štirje kontejnerji sestavijo dvonadstropno rezidenco. Foto: CG Architectes 12 domov, narejenih iz kontejnerjev Studio na 20. kvadratnih metrih funkcionira bolje, kot si lahko zamislite cover-bazeni-2 25 najbolj izjemnih bazenov na svetu Presenetljiv dizajn modernih stopnišč · ·