COVER
Utrip mesta · destinacija

Na angleškem glasbenem festivalu Glastonbury si lahko privoščimo glamurozno prenočevanje v kar 2000 kvadratnih metrov velikem šotoru.

V času enega najbolj priljubljenih festivalov na svetu, se v okolici Glastonburyja postavi kar nekaj tisoč šotorov. Tisti z debelejšo denarnico prepustijo postavljanje šotorov profesionalcem, saj si lahko namesto hotelske sobe najamejo glamurozen šotor v pop-up hotelu, ki sestoji iz šotorov, večjih kot je naš dom.

150 čudovitih šotorov je rezerviranih za slavne in premožne, ki so v sklopu pop-up hotela deležni prestižnega razvajanja v obliki sproščujočega skupnega prostora, restavracije, spa predela in zasebnih šotorov, ki so dejansko glamurozne spalnice z vso potrebno opremo. Najbolj prestižen šotor meri kar 2000 kvadratnih metrov, najamemo pa ga lahko za vrtoglavih 9.000 funtov.

Odpri galerijo
Sanjski pogled s terase Novo luksuzno letovišče na otoku Marlona Branda 1024px-Sudika_Azure_Window Poletne destinacije za oboževalce nadaljevanke Igra prestolov basecamp_panorama-innen Base Camp, retro kamp pod skupno streho Nasadi , Ha’il, Saudi Arabia 30+ dih jemajočih satelitskih posnetkov, ki bodo spremenili vaš pogled na svet · · · · ·