Bunderla_2016 0038
V zraku · buzz buzz

Si želiš videti svoj obraz na gigant plakatu, tiskanem oglasu ali v drugih medijih? Zgrabi priložnost! Sodeluj v fotonatečaju Vzajemne!

V fotonatečaju Vzajemne iščejo najbolj odštekane, zabavne in nasploh zanimive portrete, ki širijo pozitivno energijo. Izmed vseh prejetih bodo izbrali do 1000 fotografij, ki jih bodo uporabili v osrednji jesenski kampanji na vseh komunikacijskih materialih akcije – vsak oglas bo imel unikaten obraz. Bo tvoj eden izmed njih?

Obišči spletno stran nistatusa-nipanike.si in pokaži svoj Ni panike obraz. Bodi med prvimi stotimi in osvoji nagrado! Prvih 50 žensk in prvih 50 moških, ki bodo oddali svojo fotografijo v spletni aplikaciji in sodelovali v fotonatečaju, čaka super stvar – spodnjice Freegun!

Postani Ni panike obrazOdpri galerijo
Napačne napovedi Napovedi tehnoloških vizionarjev, ki so se izkazale za popolnoma napačne cover-imena-blagovnih-znamk 10+ imen zelo znanih blagovnih znamk, ki jih izgovarjate napačno Lapo je biti samski Razlogi, zakaj je okej biti samski Zaročni prstani skozi čas Poroka 2016: kako so se zaročni prstani spreminjali skozi čas