Postmodern Loneliness
V zraku · buzz buzz

Bliža se valentinovo, ki je po eni strani praznik zaljubljencev, po drugi pa sol na rane samskih. No, vsaj tako je bilo, ko so samski veljali za čudake. Danes je samskost manj stigmatizirana in številni v njej odkrito uživajo. Takšna je tudi Idalia Candelas, ki je prednosti samskega življenja zaobjela v seriji ilustracij Postmodern Loneliness. Lepo je biti (tudi) samski.

V svetu, kjer družba poveličuje življenje v dvoje ali v zakonskem stanu, je včasih težko biti samski, a le če ne poznate in priznate prednosti samskosti, ki je redno nerazumljena. Sicer pa je človek lahko z nekom šele, ko zna biti sam s sabo, zato samskost ni nič slabega. Nasprotno. Prinaša številne prednosti, in te je mehiška umetnica Idalia Candelas zaobjela v ilustracijah, ki slavijo samskost.

PREBERITE ŠE: Verzi za valentinovo

Samske ženske niso depresivne in ves čas v solzah. Ne počutijo se osamljene, ampak prednosti samskosti s pridom izkoriščajo. Kako, si lahko ogledate v seriji ilustracij Postmodern Loneliness.

Postmodern LonelinessOdpri galerijo
Čokoladtni planet V Tušu Planet Tuš bo na predvalentinovo postal Čokoladni planet Ljubezenski verzi za Valentinovo Verzi za valentinovo Citypark Citypark v številkah: obiskalo ga je že skoraj 140 milijonov ljudi! Okvirji iz odpadnega lesa Fusion Frames: okvirji za slike, iz katerih rastejo veje