Bojevnik na poti spiritualnega razsvetljenja, Foto_AMC
Kulturni izbor · film

Odrešitev, žrtvovanje, vera in družina so teme nove sezone serije Into the Badlands. Svetovna premiera AMC-jeve drame borilnih veščin bo na sporedu v ponedeljek, 20. marca 2017, ob 3.00, ponovitev prvega dela pa še isti dan ob 22.00 na kanalu AMC. Močno pričakovana serija AMC Studios se vrača z desetimi enournimi epizodami.

“Into the Badlands” je ena od najvišje uvrščenih novih serij v zgodovini ZDA. Serijo je Deadline proglasil za “drzno, zapleteno, izjemno stilizirano in tako, ki bo zapuščini Brucea Leeja v ponos”.

Na začetku 2. sezone sta Sunny in M. K. daleč stran drug od drugega ujeta v zaporih na nenavadnih mestih. M. K. se bori z nadzorovanjem svojih moči, Sunny pa je odločen, da se z bitko prebije nazaj v Badlands in najde družino, tudi za ceno lastnega življenja. Clipper in Colt na poti dobita skrivnostnega zaveznika, katerega namere so vse prej kot čiste. The Widow nadaljuje zavezništvo proti ostalim baronom, medtem pa temna in skrivnostna grožnja pripravlja maščevanje proti vsem njim. Sklepala se bodo zavezništva, mnogo prijateljstev bo izdanih, do konca sezone bosta življenji Sunnyja in M. K.-ja za vedno spremenjeni, posledice pa pogubne.

Igra prestolov (Game of Thrones, 2017), 7. sezona Napovednik: Igra prestolov, 7. sezona – znan je datum premiere Nepričakovano očka (Demain tout commence) Filmski napovednik: Nepričakovano očka (Demain tout commence, 2016) Film Mesečina (2016) Filmska premiera: Mesečina (Moonlight, 2016) Film Rough Night (2017) Filmski napovednik: Rough Night (2017)