Psi, ki so si privoščili spanec v postelji
V zraku · buzz buzz

Veliko lastnikov psov je skeptičnih, če je sprejemljivo, da njihovi psi spijo z njimi v postelji. Obstajajo številni plusi in minusi, a o tem kdaj drugič. Tokrat si bomo pogledali fotografije psov, ki so se zatekli v posteljo lastnika, ko je bila ta prazna. In kdo bi jim zameril. Samo poglejte njihove zadovoljne obraze. Gospodarji pa na kavč.

Kako in kje psi spijo, pove veliko o njih. Če spijo na boku, so si privoščili le dremež. Če so zviti v klobčič (ta spalni položaj so podedovali od svojih prednikov), pomeni, da so bodisi nesigurni (tako spijo na nepoznanem teritoriju, kjer se lahko počutijo ogrožene), bodisi pa mislijo, da bodo morali hitro vstati.

PREBERITE ŠE: Psi, ki naravnost obožujejo vožnjo z avtomobilom

Če se dotikajo vas ali drugega psa, to kaže na povezanost ali naklonjenost. Če pa spijo na hrbtu, se hitreje ohladijo, hkrati pa je to najbolj sproščujoča oblika s katero izkazuje tudi največ zaupanja.

Preverite prikupne fotografije psov, ki spijo v postelji.

Psi, ki so si privoščili spanec v posteljiOdpri galerijo
Zmagovalne fotografije iPhone Photography Awards 2015 IPPAwards – zmagovite fotografije iPhone Photography Awards 2015 Cara-Comida - obrazi zakamuflirani s hrano Cara-Comida – Junior Luz je obraze prijateljev zakamufliral s hrano Wikipedija v tiskani izdaji Izšla bo tiskana izdaja Wikipedije, ki bo obsegala kar 7600 knjig! Tudi vašo službo ogroža robot? Preveri ali bo tvojo službo v prihodnosti prevzel robot? ·