Project ANGEL: Honda, ki je osrečila nepokretnega fantka
Utrip mesta · mobilno

Vse skupaj se je pričelo s projektom pod imenom GUS in končalo s projektom ANGEL, ki nosi veliko humanitarno noto – Industrial Moto Project ANGEL je predelana Honda MSX 125 Grom, ki omogoča vožnjo z motornim kolesom tudi gibalno oviranim osebam.

Projekta pod vzdevkom GUS so se lotili pri podjetju Industrial Moto in dodali ‘stransko prikolico’ Hondi MSX 125 Grom. Pri tem so se poigrali s sedežem, plastično ‘karoserijo’, lučmi, izpušnim sistemom in stransko prikolico, ki je pravzaprav bistvo celotne predelave – z njo ima uporabnik ponujenih ogromno možnosti prevoza tovora, Honda pa se lahko spremeni v off-road avanturistično prevozno sredstvo.

GUS-a je opazil navdušenec nad motornimi kolesi in nekdanji marinec, ki se skriva pod vzdevkom “iamsoulles”, a ima v resnici čisto običajno ime – Chris. Njegov mlajši brat Nick trpi za Angelmanovim sindromom, zaradi katerega mu vožnja z motornim kolesom ni bila usojena, vse dokler ni Chris opazil posebne predelave Honde Grom.

Pri Industrial Moto so se odločili, da bodo tudi Nicku omogočili občutenje adrenalina, ki ga v posamezniku sproži vožnja z motornim kolesom. Sami so prispevali ‘pridne roke’, preko fundacije Go Fund Me pa so zbrali dovolj sredstev, da so z njimi pokrili nadomestne dele, material in stroške pošiljanja.

Posebna ‘stranska prikolica’ je prirejena posebej za Nicka, za izdelavo pa so porabili dva meseca. S projektom ANGEL so Nicku izpolnili veliko željo, mi pa smo prepričani, da nasmešek na njegovem obrazu, še dolgo ne bo izginil.

Galerija: Industrial Moto Project ANGEL

Industrial Moto Project ANGELOdpri galerijo

McLaren 720S  'Ride On' McLaren 720S ‘Ride On': da se bodo malčki vozili v stilu BMW X6 Novi BMW X6: zverina, ki jo težko zgrešiš na cesti Renault Captur Novi Renault Captur: večji, modernejši in kmalu tudi na elektriko Land Rover Series 2A LWB: retro terencu so "odrezali streho" Land Rover Series 2A LWB: retro terencu so “odrezali streho” ·