Rita Ora in Adidas –  kolekcija Color Paint Pack
Utrip mesta · moda · ženska moda

Adidas je predstavil novo kolekcijo Adidas Originals, za katero se je ponovno povezal s pevko Rito Ora. Skupaj sta pripravila kolekcijo Color Paint Pack, katere rdeča nit so cvetlični motivi in vinsko rdeča barva, barvni odtenek, ki mu modne znamke napovedujejo lepo prihodnost.

Ljubitelji kolekcije Adidas Originals s podpisom Rita Ora se lahko veselijo nove serije oblačil in modnih dodatkov – Color Paint Pack. Tisti, ki ste se zaljubili že v prejšnje kose, boste vzljubili tudi te, saj gre za preverjen recept.

Potisk s cvetličnimi motivi, retro videz in klasični kroji (hlače s širokimi hlačnicami, zgornji del trenirke, midi obleka, crop top …), oblikovala pa je tudi torbico in superge.

Kot pravi Rita Ora, njene obleke govorijo same zase. Hkrati je želela ustvariti oblačila, v katerih se bodo ženske počutile seksi, a udobno.

PREBERITE ŠE: Pharell Williams x Adidas = superge Adidas NMD Human Race

Adidas Originals kolekcijo so poleg Rite Ora do zdaj pomagali oblikovati tudi Pharell Williams, Kanye West, Raf Simons in drugi.

Adidas x Rita Ora – Color Paint Pack:

Rita Ora in Adidas – kolekcija Color Paint PackOdpri galerijo
Balerinke z vezalkami Ženski čevlji 2016: balerinke, naslednji veliki modni hit s.Oliver kolekcija jesen 2016 Kolekcija s.Oliver jesen 2016 Black Label – za mestne dame Moda z letališča. Letališče kot modna pista Obvezne reči v ženski torbici 10 nepogrešljivih stvari, ki jih mora imeti v svoji torbici vsaka ženska · · · · · ·