Riva 110 Dolcevita
Utrip mesta · mobilno

Riva 110 Dolcevita je zagotovo ‘kraj’, kjer bi si vsakdo z veseljem privoščil oddih. Svetla notranjost, veliko prostora, prefinjeni materiali in moderna arhitektura so elementi, ki naredijo jahto Riva še posebno privlačno.

Jahta Riva 110 Dolcevita so načrtovali Officina Italiana Design in Sergio Beretta in predstavlja Rivino najnovejšo in do tega trenutka najnaprednejšo jahto. Na zgornjem delu 33,35 metra dolge jahte, kjer ima kapitan svoje delovno mesto, najdemo še velik odprt prostor, ki je namenjen zabavanju gostov in uživanju morskega zraka med plovbo. V spodnjih prostorih boste našli velik salon, ki ima na vseh straneh steklene površine, ki segajo od tal do stropa. Tako lahko neovirano uživamo v razgledih, ki nam jih ponuja morska avantura.

V prednjem delu je glavna spalnica, ki prav tako ponuja obilico naravne svetlobe, poleg te spalnice pa imam na voljo še štiri, ki so nadstropje nižje in ponujajo gostom veliko prostora. Rivo 110 poganjata dva dizelska motorja 16 V 2000 MTU, vsak od njiju pa ima 2600 konjskih moči. To je dovolj, da superjahta doseže hitrost 26 vozlov, medtem ko najbolj učinkovito plovbo zagotavlja pri 23 vozlih. Goriva ima dovolj, da prevozi 430 navtičnih milj. Riva ima na voljo dovolj prostora za 20 oseb, med katere sodi tudi posadka. Jahta vam ponuja skoraj neomejene možnosti raziskovanja oceanov in vse to v objemu modernega in dovršenega luksuza.

Galerija slik: Riva 110 Dolcevita

Riva 110 DolcevitaOdpri galerijo
Land Ark RV Land Ark RV: udobje gorske koče, ki ga lahko vozite s seboj Vintage Electric Scrambler S Vintage Electric Scrambler S: električno kolo s starodobnim dizajnom Mercedes-AMG GT S Roadster Mercedes-AMG GT S Roadster: močnejši od GT-ja, a ne toliko kot GT C Mercedes-Benz A Mercedes-Benz razred A: trenutno najnaprednejši Mercedes-Benz · · · ·