MOMENTUM_True_Wireless_2_Black_Set_Product_shot_staged_02.psd.0
V zraku · tehnologija · gadgeti

Brezžične slušalke Sennheiser Momentum True Wireless so že prej veljale za ene najboljših, z odpravo starih grehov pa so naslednice postale še boljše. Tukaj so Sennheiser Momentum True Wireless 2.

Za nekoga, ki pri slušalkah resnično čisla kakovost zvoka, mu trenutna ponudba brezžičnih slušalk ne ponuja ravno najboljših rešitev. Večina jih je namesto zvoku dala prednost naprednemu odstranjevanju zunanjega hrupa. To pa še ne pomeni, da se ne najdejo dobre brezžične slušalke, so pa te praviloma precej dražje od ožičenih različic. Čeprav je minilo že leto in pol, ostajajo brezžične slušalke Sennheiser Momentum True Wireless še vedno najboljša izbira za izključno ljubitelje kakovostne glasbene reprodukcije. Zato so zaradi zanimanja avdiofili toliko bolj poskočili ob novici, da prihajajo njihove naslednice.

Ali bodo imele še boljši zvok, lahko trenutno samo sklepamo, bodo pa nove Momentum True Wireless 2 popravile predvsem grehe svoje prve različice. Dvojka bo malce manjša in udobnejša za nošenje, dvignila bo vzdržljivost baterije na 7 ur, skupaj s prenosno polnilno škatlico pa na dodatnih 28 ur. Zaradi novega čipa Bluetooth 5.1 naj bi odpravili tudi težave spontanega praznjenja baterije v slušalkah. Sicer pa bodo nove Momentum True Wireless 2 podpirale kodeka AAC in AptX, zraven pa bodo tudi vodoodporne po standardu IPX4. Da bodo v koraku s časom, so jim seveda dodali možnost aktivnega odstranjevanja zunanjega hrupa. Prodajo naj bi Sennheiser začel v aprilu, njihova cena pa je  299 evrov.

Galerija: Sennheiser Momentum True Wireless 2

Brezžične slušalke Sennheiser Momentum True Wireless 2Odpri galerijo

Fotoaparat Leica S3 Leica S3: odličen DSLR … če si ga lahko privoščite Pametni zvočnik Bang & Olufsen Beosound Balance Bang & Olufsen Beosound Balance: čudovit pametni zvočnik za 2.000 evrov James-Bond-Gadgets-1280x720 James Bond: kultni agent 007 in njegove najbolj kultne “igračke” Fotografija retro konzol To so najboljše retro igralne konzole (2020): nostalgija starih videoiger · · · ·