Shoeblox - vertikalno stojalo za čevlje
Utrip mesta · dom

Zakaj se omejiti na omarice in stojala za čevlje, ko lahko svoj/-e par/-e razkazujete na steni! Shoeblox, magnetno vertikalno stojalo za čevlje, omogoča prav to. Razstavite svoje čevlje kot slike in jih ponosno razkazujte tudi, kadar jih ne nosite!

Shoeblox je magnetno vertikalno stojalo za čevlje, ki omogoča, da svoj najljubši par čevljev/superg hranite na zanimiv način. Pogosto se namreč zgodi, da čevlji končajo nagrmadeni ob vhodu ali pa se drenjajo z ostalimi v omari ali na stojalu. Čas je, da jim izkažete spoštovanje tudi, kadar jih ne nosite.

Z inovativnim stojalom Shoeblox se nikoli več ne boste spotikali čez čevlje, vaša obutev pa bo vedno lično pospravljena, poparčkana in na dosegu roke. Kadarkoli boste čevlje postavili na stojalo Shoeblox, jih boste tudi ”povišali” v umetniško instalacijo.

PREBERITE ŠE: Okno, ki se spremeni v priložnostni balkon

Stojalo čevlje vertikalno drži s pomočjo magnetov in opornikov iz cedre, ki jih lahko po mili volji prilagajate glede na velikost in tip čevljev oz. obutve.

Shoeblox - vertikalno stojalo za čevljeOdpri galerijo
Bike Planters - vazice za kolo Bike Planters: vazice za kolo Okno, ki postane balkon Okno, ki se spremeni v priložnostni balkon Klubska mizica Fifty-Fifty Klubska mizica Fifty-Fifty – štirinožna kosmatinka H&M x Mark Zuckerberg Kolekcija H&M x Mark Zuckerberg: sive majice in modre kavbojke ·