Ava's room
Utrip mesta · otroci

“Čudovit začetek” bi v prevodu lahko povzeli slogan otroških sobic Sissy+Marley, ki so polne zgodb in idej in domišljije. Vanje se z veseljem skrijejo tudi očki in mamice.

Sissy+Marley je družinska zgodba iz New Yorka. Osrednje vloge imajo Chelsea, Rachel in Diana. Njihovi kritiki so šestletni Ryan Marley ter štiriletnika Logan Casper in Sebastian Myles. Chelsea in Rachel sestri, Diana je njuna mama, trije kratkohlačniki pa njeni vnuki. Ves ženski del je izjemno ustvarjalen. Pa smo pri Sissy+Marley.

Če bi želeli njihovo delo opisati z nekaj besedami, bi bilo zagotovo moderno, čisto, sanjsko in sofisticirano. Delijo si strast do vsega lepega in imajo ostro oko za detajle. Vse to izžarevajo njihove otroške sobice in igralnice s tisoč in eno preprosto in ljubko idejo. “Šik za malčke s stilom“, so nekje zapisali o Sissy+Marley.

Poleg opremljanja otroških sobic Sissy+Marley nudi storitve, kot so delavnice ”naredi si sam” in tudi zabave ob pričakovanju dojenčka (baby shower) organizirajo. Zdi se, da iz česarkoli se Chelsea, Rachel in Diana dotaknejo, nastane nekaj posebno ljubkega in nežnega.

Odpri galerijo
baby beanbag_4_KIDSLIFESTYLE.AU_cover Mehka vreča, ki raste z otrokom Gregorjevo_Nada Žgank Gregorčki pozdravljajo pomlad Slika 8_Genie Risani junaki, ki bodo nasmejali otroke Film_1_Bi_se_gnetli_na_tej_metli-2 Animirani film – Bi se gnetli na tej metli ·