Skiddi
Utrip mesta · šport

Prenašanje smuči na rami po celodnevni smuki je lahko naporno, sploh, če imate avtomobil parkiran daleč od smučišča. K sreči obstaja elegantna rešitev za tovrstno ‘težavo’ – Skiddi. Ta vas povsem razbremeni, saj omogoča, da smuči vlečete elegantno kot potovalni kovček.

Po naporni smuki nam je nošenje smuči na rami običajno odveč. In ker ljudje iščemo načine, kako si karseda olajšati življenje, je nastal Skiddi, ki nam močno olajša prenašanje smuči. To postane enostavno kot prevažanje potovalnega kovčka.

PREBERITE ŠE: Znanost razkriva, da so smučarji srečnejši ljudje

Skiddi je jajčasti pripomoček s koleščki žepne velikosti, ki se oklene repov smuči in omogoča, da te namesto prenašanja na ramenih vlečemo s seboj. Na voljo je v različnih barvah, zanj pa je potrebno odšteti 33 evrov.

Galerija – Skiddi:

SkiddiOdpri galerijo

Video – Skiddi v akciji:


Čelada SOUNDSHIELD The SOUNDSHIELD: smučarska čelada s snemljivi brezžičnimi naglavnimi slušalkami Nike – Equality Nike z zvezdniškim oglasom, ki promovira enakost in bi ga moral videti vsak Luka Dončić -  NBA Toliko bo v ligi NBA zaslužil slovenski košarkar Luka Dončić, če bo prvi izbor Hujšanje s tekom Hujšanje s tekom – kako s tekom izgubiti kilograme · ·