Smart Forsea
Utrip mesta · mobilno

S Smartom Forrail je Smart zapeljal na železniške tire, Smart Forsea pa bo voznika zapeljal na morsko gladino. Gre za prvo Smartovo amfibijsko vozilo, ki se lahko pohvali s hladilnikom, posodo za led in platojem za sončenje. Zapoznela prvoaprilska šala? Treba bo počakati do poletja.

Smart ForSea je prvo amfibijsko vozilo znamke Smart, ki se tako dobro kot na cesti znajde tudi na morski gladini. Koncept ima 90 konjskih moči, s polnim tankom pa lahko pluje največ 3 ure.

Na vodi mu omogoča hitrosti do 15 vozlov, potovalna hitrost pa je 5 vozlov nižja.

PREBERITE ŠE: Car sharing – Ljubljančani bodo souporabljali BMW, Renault in Smart za novo mobilnost

V primeru plutja se moč prenaša na propeler. Tudi na vodi ga sicer krmilimo z volanom. Za notranjost tega kabrio Smarta je poskrbel Smartov italijanski partner s sedežem v Cervii Focaccia Group. Dvosedežnik s palubo za sončenje bo debitiral poleti na Siciliji, kjer bo poskušal prepluti tamkajšnji kanal.

Galerija – Smart Forsea:

Smart ForseaOdpri galerijo
Camperbox Camperbox – potujte in udobno spite kar v avtomobilu Volvo Rider Volvo Rider – Volvov najmanjši kupe je za … otroke Mercedes-Benz AMG GLC63 Mercedes-Benz AMG GLC63: za razvažanje otrok in dirke v pospeševanju Seat Ateca FR Seat Ateca FR – pikantno začinjen športni križanec · · ·