Ležišče Smarttress
Utrip mesta · dom

Aplikacije, ki beležijo cikle vašega spanja, niso nič novega, a Durmet želi spremljati, kaj se dogaja z vašim ležiščem, še posebej ko vas ni doma. Verjetno ste že ugotovili, kam pes (oziroma ležišče Smarttress) taco moli. Gre za prvo vzmetnico, ki zazna prevaro. Bi radi mirno spali? Potem je to ležišče s skrivno funkcijo, funkcijo, ki zazna sumljive aktivnosti postelje, kot nalašč za vas, saj boste vedeli, ali vas partner vara ali ne (no, razen če to počne drugje). Je zaupanje v partnerskih odnosih s tem doseglo novo dno?

Čeprav se zdi, da se nezvestoba kar zgodi, se v ozadju običajno skrivajo globlji vzroki, afere pa so obliž na notranje stiske. A tovrstne težave je treba reševati z ”operacijo”, ne obližem, zato je varanje napačno, predvsem pa ponižujoče za drugega partnerja, sploh ker razlog zanj ni želja po razhodu. Sumite, da vas partner vara, da skače čez plot? Zaradi tega ne morete mirno spati? Potem potrebujete ležišče Smarttress, ležišče, ki vam zagotavlja ne samo udoben, temveč tudi miren spanec, saj ve, ali vas partner vara (seveda ob predpostavki, da ta ne pozna skrivne funkcije ležišča in tega ne počne v hotelski sobi), in vas o tem tudi obvesti.

PREBERITE ŠE: El Purista: naslonjač za ljubitelje cigar

Ležišče Smarttress ima vgrajen t. i. Lover Detection System oz. detektorje za zaznavanje ljubimcev (senzorje v vzmetnicah, ki vibrirajo, ko je postelja v uporabi), ki zaznavajo vsakršno ”nenavadno” obnašanje postelje med vašo odsotnostjo, in vas o tem obvešča prek namenske aplikacije. Ne le to, vgrajen ima tudi merilnik hitrosti, čas aktivnosti in intenziteto, da lahko ločite med otroškim skakanjem po postelji in mesenimi užitki.

Čeprav se ležišče znamke Durmet sliši kot neslana šala, je Smarttress resnična žimnica, ki si jo lahko omislite za dobrih 1500 evrov.

El Purista je ultimativni naslonjač za oboževalce cigar El Purista: naslonjač za ljubitelje cigar Grande-Lounge-Suite Pomladne terase 2016 Podstavek LapPad V2 LapPad – podstavek za mobilne naprave Prenosna gugalnica Weltevree Prenosna gugalnica za vse situacije ·