459418183
V zraku · buzz buzz

Vsi poznamo občutek, ko čakamo na povratno sporočilo – SMS, tega pa ni od nikoder. Naša lakota po odgovoru z minute v minuto raste, a kot pravijo, »opazovan lonec nikoli ne zavre« oz. »kdor nestrpno čaka, nikoli ne dočaka.« Po glavi nam rojijo scenariji kaj bi lahko bil vzrok temu in čeprav situacija večinokrat nima komičnih nastavkov, čakanje rodi tudi smešne dia/monologe. Nekaj smo jih zbrali v nadaljevanju.

Vrnitev ‘odpisanih’ bi lahko rekli. Tako nekako beremo naslednje korespondence ali bolje monologe, kjer pa eni situacijo obrnejo sebi v prid, drugi ne morejo skriti jeze ali razočaranja, spet tretji še bolj razumejo kako se je počutil Razkolnikov. Kako pa bi vi odreagirali v takih situacijah?

PREBERITE ŠE: Google: 30 trikov za učinkovito rabo Googla

Odpri galerijo
Screen Shot 2014-07-30 at 15.21.55 Seat Ibiza Sedan: jacuzzi za pravo poletno ohladitev Animal-pictures-of-the-week Najboljše fotografije, “fotobombe” z ljudmi in živalmi 1 Bizarne fotografije moškega, ki je želel obeležit nosečnost namesto žene Foto: laurefauvel.com Domiselne fotografije otrok, ki se borijo proti nočnim pošastim · · · ·