Mick Jagger in Rolling Stones v The Simpsons.
V zraku · buzz buzz

Kaj imajo skupnega Lady Gaga, Mick Jagger, Michael Jackson in še kdo? Vsi imajo svoje kolege v animiranem svetu Simpsonovih, ki je najdlje trajajoča risana televizijska nanizanka. Pripravili smo seznam desetih najboljših glasbenikov, ki so se pojavili v omenjeni nanizanki.

Le kdo ne pozna kultno risano nanizanko “The Simpsons”, ki že več kot 20 let neprekinjeno kraljuje na televizijskih sprejemnikih. V ZDA se trenutno predvaja že 25. sezona. Avtor Matt Groening si je satirični pogled na ameriški način življenja in kulture omislil v obliki družine Simpson, kjer glavna vloga sloni na očetu Homerju, mami Marge, in otrokom Bartu, Lisi in Maggie.

V mnogih epizodah smo lahko videli veliko obrazov iz filmskega sveta, najbolj pogosto pa se je pojavljajo tudi znane glasbene zvezde. Mi smo poiskali, po našem mnenju, izbor desetih najodmevnejših.

Aerosmith v The Simpsons.Odpri galerijo
evian-publicite-baby-me-image-03 Top 10 YouTube videov leta 2013 at-snow-polar-bear-cub-hugging-mother-polar-bear-pictures-1600x1200 Čudoviti vsakdan polarnega medveda Capture Tako močan nevihtni veter, da te dobesedno odpihne Untitled-1 Osupljivi portreti, ustvarjeni z nenavadno tehniko · · · ·