shutterstock_1266154771
V zraku · astrologija

Kaj je intuicija? Nekateri menijo, da je to produkt preteklih izkušenj, ki pa jih nimamo popolnoma ozaveščenih, spet drugi govorijo o ‘čudežnem’ šestem čutu, le redki pa so tisti, ki bi bili do njenega obstoja v celoti skeptični. In nekatera astrološka znamenja imajo bolje razvito intuicijo kot druga.

Ta 3 astrološka znamenja imajo nepremagljivo intuicijo in vas preberejo kot knjigo!

Rak: čutiš skoraj preveč

Raki so izjemno čustveni in to jim v življenju pogosto pride prav. Čeprav  zaradi tega veliko energije porabijo za predelovanje osebnih težav, pa jih močna čustva opozorijo na morebitne nevarnosti ali pa na to, da morajo biti do določenih stvari ali oseb še posebej pozorni in previdni. Dobro zaznavajo bolečino drugih ljudi in so zato odlični tolažniki.

Škorpijon: preprosto veš, kaj se bo zgodilo

Škorpijoni imajo zelo izostren miselni del intuicije. V nasprotju z raki, so jim čustva nekoliko bolj tuja in jih redkeje vržejo s tira. Vendar pa vejo, kaj se bo zgodilo – prihodnji scenariji jih velikokrat prešinejo kar tako, kot strela iz jasnega, in ko se uresničijo, so škorpijoni le malo presenečeni.

Ribi: energetski radar

Ribe so magična bitja z drugega planeta. So zelo nežna in občutljiva ter zaznavajo tudi najmanjše spremembe v energijah. Imajo odprto tretje oko in v univerzumu astroloških znamenj so v tem skorajda edine. Ravno zaradi tega jih mnogi težko razumejo. Ko pride do spremembe na energetski ravni, bo riba to v trenutku zaznala. Včasih pa se to znamenje znajde v precepu, saj ne ve, kako bi prihajajoče spremembe, ki jih je težko ubesediti, sporočila drugim ljudem.

Kaj žival, ki jo prvo opaziš na tej sliki, pove o tebi? Katero žival najprej zagledaš na fotografiji? Odgovor pove, kdo si andressa-voltolini-202193-unsplash Kaj mandala in njena skrivnostna sporočila povedo o tebi? Kot kaže, mačke niso edine, ki uživajo ob pitju iz posodice. Zakaj bi morali pivo piti iz mačje posodice? john-fornander-724793-unsplash 8 nepričakovanih stvari, ki se ti zgodijo po 25. letu · · · ·