Jim Morrison:  pevec in tekstopisec za The Doors bi bil danes star 75 let.
V zraku · buzz buzz

Verjetno ste slišali za ‘27 club’, listo najbolj slavnih zvezdnikov, ki so umrli stari 27 let, pogosto zaradi hedonističnega življenja in tveganega življenjskega sloga. Nekateri med njimi bi bili tako videti zdaj, če bi bili še med nami.

Mnoge najbolj briljantne in nadarjene umetnike spremlja podobna usoda – s svojimi neverjetnimi umetniškimi sposobnostmi navdušujejo množice, nato pa zaradi življenjskega sloga prehitro odidejo s tega sveta. Jim Morrison, Jimi Hendrix, Kurt Cobain in Janis Joplin so nekateri izmed teh, a jih je veliko več. Kaj pa, če bi bili še vedno med nami? Kako bi te ikone, bile videti danes?

Sachs Media Group in družba za restavracijo fotografij Phojoe so nam to omogočili, saj so ustvarili serijo fotografij z naslovom Rock & Roll Heaven: How they would look today, na katerih so te legende predstavljene v postarani različici. Kako so videti danes, si oglejte v galeriji.

Galerija slik – Legende danes

Elvis Presley: kralj rock and rolla. Če bi bil danes živ, bi bil star 83 let.Odpri galerijo
933912a Egoistične stvari, ki jih moraš narediti mlad, da ti ne bo enkrat žal V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu Voldemort_Original-e1504205678969 5+ dokazanih načinov, kako shajati s težavnimi ljudmi shutterstock_610050113 Zakaj te lulat, ko slišiš zvok tekoče vode?