gig-hadid-1538992104
Utrip mesta · moda

Gigi Hadid je zvezda nove modne kampanje Moschino x H&M, za katero je fotografije posnel Steven Meisel, navdih pa so bile modne revije visoke mode iz 50. let prejšnjega stoletja.

Gigi je na fotografiji oblečena v mini usnjeno obleko z zlato zadrgo in zlatimi zaponkami. Obleka je kombinirana z visokimi črnimi škornji, ki imajo prav tako zlato okrasje, in z zlato torbico z logotipom Moschina. Tudi nakit je precej drzen: choker s statement logotipom, debela verigasta zapestnica in (pre)veliki okrogli uhani.

Moschino je sicer na svojem Instagram profilu objavil 2 fotografiji. Prva je tako Gigi, druga pa je skupinska fotografija, kjer so modeli oblečeni v lesketajoče, drzne kose: od zlatih motorističnih jaken in ujemajočih se hlač do srebrnih mini oblek. Trakovi za v lase z napisi Moschino in kape s ščitkom so precej nepričakovani dodatki, kot tudi torbice, ki so videti kot ključavnice. Kot motiv se večkrat pojavi tudi simbol miru, ki je tako na uhanih, torbicah in na črnih hlačah.

Kolekcija bo v izbranih trgovinah in na spletu na voljo od 8. novembra.


5 frizur, zaradi katerih ste lahko videti 'ceneno' 5 frizur, zaradi katerih ste lahko videti ‘ceneno’ DSC06026-2 I AM PANDA: slovenska oblačila iz naravnega bombaža Izbor najbolj preprostih idej, kako zavezati šal, da boste videti šik. Izbor najbolj preprostih idej, kako zavezati šal, da boste videti šik 15+ zapeljivih frizur, ki te bodo prepričale, da poskusiš s frufrujem. 15+ zapeljivih frizur, ki te bodo prepričale, da poskusiš s zavesastim frufrujem · · · · ·