Katera hrana gre najbolje skupaj?
Utrip mesta · kulinarika

Oblikovalec in ilustrator Philip Tseng je narisal živila s človeškimi lastnostmi in jih prikazal v paru kot nekakšne zaljubljence, kot sanjski par, rojen en za drugega oziroma kot najboljša prijatelja. Gre za kombinacije, ki so jim naše brbončice najbolj naklonjene. Jagode in čokolada, grozdje in sir… Takšnih živil, ki gredo odlično skupaj je še kar nekaj in Tseng to prikaže na sila prikupen način.

Nekatere živila se preprosto ustvarjena druga za drugo. Bodisi je tako zapisano v zvezdah, bodisi v tipu aromatičnih molekul (okej, to drugo bo), skupaj zgledajo do ušes zaljubljena. Mi si zlahka predstavljamo pico in pivo kako gresta na zmenku na, no, pico in pivo.

PREBERITE ŠE: Najbolj kul ulična hrana na svetu

Preverite, kako je živila poparčkal Philip Tseng in morda dobite spotoma še kakšno idejo za novo sanjsko prehransko kombinacijo. Srečen par, slanino in jajca, sicer vemo, da že poznate, a tu je še mnogo drugih kombinacij, ki se vam želijo predstaviti. Kateri živili pa vi mislite, da tvorita najboljši par? Zaupajte nam na Facebooku.

Med in limonaOdpri galerijo
Zakaj ne maramo svojega lastnega glasu, ko ga slišimo? Zakaj sovražimo svoj lasten glas? Stilsko razpolovljena hotelska soba. Pavel Vetrov – soba, ki je pol minimalistična, pol maksimalistična good-morning-wide-wallpaper-550795 20 jutranjih navad za dober začetek dneva Plavalna kape za tiste z dolgo brado. Plavalne kape za bradače, ki jim pomagajo, da plavajo hitreje ·