201804_CRA_Scribit_WorldMap
V zraku · tehnologija

Spletne platforme za množično financiranje, kot sta Kickstarter in Indiegogo, vselej ponujajo veliko zanimivih projektov. Glede na izjemen razvoj tehnologije smo se naučili, da nas nič več ne sme presenetiti.

Kateri tehnološki izdelki, ki jih za zdaj sicer še ni mogoče dobiti, vzbujajo največ pozornosti?

Titan

S Titanom, ki se lahko potopi do 150 metrov globine, boste raziskali morsko življenje. Dron, ki se premika s hitrostjo do 2 metrov na sekundo, je sposoben ustvarjanja fotografij in videoposnetkov v ločljivosti 4K. Med drugim je opremljen tudi z LED-lučmi.

Scribit

Scribit je majhen robot, ki bo popestril vaš dom. Namenjen je risanju po stenah, hkrati pa za sabo tudi pobriše. Slike in besedilo lahko ustvari na vsakršni navpični površini. Prav gotovo že nestrpno čakate, da z njegovo pomočjo na zid zapišete nekaj motivacijskih misli.

Runvi

Pametni vložki za čevlje so nova inovacija, ki bo športnikom pomagala pri doseganju ciljev. Runvi, ki deluje v sodelovanju z aplikacijo za operacijski sistem iOS, je opremljen s 30 senzorji pritiska in 2 merilnikoma pospeška.

Car Hammock

Avto gotovo ne spada med najbolj priljubljene prostore za spanje. Da temu  ne bo več tako, bo poskrbela viseča mreža, ki je namenjena uporabi v vozilu. Car Hammock je oblikovan zelo preprosto, saj je sestavljen iz rjuhe in več trakov.

GoCube

Pametna Rubikova kocka na mobilni napravi ustvari virtualno sliko vašega reševanja problema. Tako je mogoče pod drobnogled vzeti vaše gibe, napredek in statistične podatke. Z GoCubeom boste lahko v spletnih borbah tekmovali z uporabniki z vseh koncev sveta.

Geyser

Ob preživljanju časa v naravi velikokrat pozabimo na osebno higieno. Geyser je sistem za tuširanje na zunanjih površinah, ki vas ne bo pustil na cedilu. Ponuja namreč dovolj vode za 7-minutno umivanje, tehta pa le 5 kg.

Unihertz Atom

Unihertz Atom je pametni telefon, ki navdušuje z minimalističnim dizajnom. Telefon vsebino prikazuje na 2,4-palčnem zaslonu, poganja pa ga osemjedrni procesor ARM Cortex-A53. Proizvajalci priporočajo, da ga uporabljate kot sekundarno napravo in ga s seboj vzamete na izlet v naravo.

timaran S tem trimaranom je mogoče potovati po vodi SolarStratos Prihaja prvo komercialno letalo na sončni pogon! InstagramTV. Instagram: IGTV omogoča objavljanje enournih videoposnetkov cover1-2 To prihaja na nekatera evropska letališča … in komaj čakamo · ·