cover-tipi-brad
Utrip mesta · moda · moška moda

Vsak moški se verjetno dobro zaveda koliko potrpežljivosti in nege je potrebno za zares lepo brado. Podobno kot prihajajo novi trendi pri moških frizurah, imajo tudi brade svoje modne trende, katerim lahko s pomočjo tega kratkega vodiča sledite tudi vi. Tukaj so letošnji trendi in lepotni triki za oblikovanje vaše brade.

Nekateri so mnenja, da urejenega moškega lahko od daleč že prepoznamo po urejenosti njegove brade, kar nedvomno drži tudi za letošnje leto, ko so še posebej v modi skrbno urejeni brki in brada. Zato dragi fantje, poleg frizure, ne pozabite urediti tudi vaših brad. Med najbolj trendi brade leta 2015 so se uvrstile: Designer stubble, Professional, Full beard, Captain Jack, Hipster beard in Van Dyke. Katera bi pa vam najbolj pristajala?

Mišičasti kostim Muscle Suit Kako do mišičastega telesa brez vadbe? cover-moske-frizure-2015-2 To je 6 najbolj trendi moških frizur 2015 Ikonične poročne obleke Ikonične poročne obleke slavnih nevest leadlulu Nova moška moda: Lululemon ABC hlače ponujajo več prostora v mednožju ·