To počne 99 % moških: takšne stvari spravljajo ob živce vsako žensko
V zraku · buzz buzz

Ženske mislimo, da je način, na katerega kuhamo, pospravljamo, počnemo vsakodnevne stvari, edini pravilen. Živimo v zenu, dokler ne srečamo partnerja, ki nam počasi žre živce, ker so njegove navade pač drugačne … in včasih tudi nagnusne.

Včasih je resnično težko živeti v partnerski zvezi, saj ima vsak svoje navade, ki jih ni mogoče kar tako spremeniti. Čas, prilagajanje, vztrajnost in dobre živce bosta potrebovala, če želita vzpostaviti mir v hiši. Sliši se grozno, a ni nemogoče.

Vsak človek je poseben na svoj način, a včasih so moški tako iznajdljivi, ko gre za vsakodnevna opravila, da se še najbolj jezna ženska nasmeje. Na teh fotografijah, ki so jih objavile uporabnice Reddita, boste videli, da domišljija prinaša zabavo v rutinsko življenje. In vprašati se moramo le, kako moški sploh preživijo brez žensk.

Galerija: To počne 99 % moških

"Kako moški odpira maslo (in vse ostalo)?"Odpri galerijo
shutterstock_1229841112 20 brutalnih resnic o življenju, ki si jih nihče ne želi priznati Želite vzgojiti uspešne otroke? Naučite jih vsaj 1 izmed teh 5 stvari Želite vzgojiti uspešne otroke? Naučite jih vsaj eno izmed teh petih stvari 2009_the_hangover_034 Toliko očetov se pretvarja, da spi, ko slišijo otroški jok Tako so videti poraščena dekleta, ki se v okviru Januhairy izziva ne bodo brila cel mesec. Veš, kaj je Januhairy? Upaš poskusiti? · ·