cover1-2
V zraku · tehnologija

Imamo odlično novico za tiste, ki redno uporabljate letalski prevoz. Na različnih letališčih po Evropi bo kmalu na voljo kapsule AirPod, zaradi katerih čakanje na let ne bo več tako mučno kot doslej.

Futuristične kapsule so videti nekoliko nenavadno, kljub temu služijo prav posebnemu namenu. Njihovi uporabniki jih bodo namreč uporabljali za počitek. Oblikovane so tako, da bo potnik lahko kar se da udobno preživljal čas ob večurni zamudi svojega leta.

AirPod hkrati ponuja tudi vrsto drugih funkcij. Uporabniku je omogočen brezplačen dostop do interneta in Amazonovega Fire TV-ja. Pozabiti ne smemo niti na delovni prostor s priključki za polnjenje, prostor za shranjevanje prtljage, prezračevanje in protistresno tehnologijo. Kakovosten sedež, ki je v AirPodovi notranjosti, lahko v trenutku preobrazite v posteljo in se tako predate počitku.

Kapsule so za zdaj še v fazi testiranja. Pričakovati je, da jih bomo na nekaterih evropskih letališčih opazili že v letošnjem letu. Projekt je mogoče podpreti s tehnologijo blockchain. AirPod sprejema donacije v obliki kriptovalute ethereum.

humanium-cover Triwa navdušuje z novo uro, izdelano iz nezakonitega orožja shutterstock_293731796 Doseži boljše zadetke na Googlu s temi triki MjhiZWRhNTA2NCMvcW1nNm93ZURuanJ3Z2p3N1VBbkxLWUtJdnFNPS8weDEwMDoxMjgweDcyMC8xNjAweDkwMC9maWx0ZXJzOmZvcm1hdChqcGVnKTpxdWFsaXR5KDgwKS9odHRwczovL3MzLmFtYXpvbmF3cy5jb20vcG9saWN5bWljLWltYWdlcy90M3N4dDlvdmxhZGFreHl5bG1jdGo3dXF2cmczMDNyd3dweDNiYmJk Zakaj še zmeraj nimamo letečih avtomobilov? Alkoholizirani ljudje bodo stežka dobili prevoz domov. Uber razvija umetno inteligenco, ki bo prepoznala, ali je potnik pijan · · ·