Nefotogenične živali
V zraku · buzz buzz

Ni lahko izpasti dobro na fotografiji. Enkrat se pačimo, drugič mižimo …, saj veste. Čeprav je splet preplavljen s prikupnimi fotografijami živali, pa imajo te v resnici enake težave kot ljudje, saj še zdaleč niso tako fotogenične in takšne mojstrice poziranja, kot je morda prvi vtis, ko iščemo fotografije živali. Ravno tako kot ljudje tudi same na številnih fotografijah izpadejo naravnost obupno in te živali na svoje fotografije zagotovo niso ponosne. Ampak mi jih imamo še vedno radi, saj so ravno tako prikupne, kajne.

Največja nočna mora predstavnika ‘selfi generacije’ je, da je na fotografiji videti obupno. Marsikdo je sicer že dodobra izpopolnil umetnost poziranja, čeprav ni fotomodel. Pametni telefoni so k temu ogromno pripomogli. Živali nimajo te sreče, saj ne morejo vsak dan trenirati poziranja pred ogledalom, zato so na marsikateri fotografiji potem videti naravnost obupno.

PREBERITE ŠE: Tako bi bile videti živali, če bi imele oči tam kot ljudje

Čeprav te živali na fotografijah ne blestijo, pa so v resnici ravno tako prikupne kot sicer.

Živali, ki ne obvladajo poziranja:

Nefotogenične živaliOdpri galerijo

Najdražje zvezdniške ločitve vseh časov Top 10: najdražje ločitve vseh časov Plastični denar kot gramofonska igla Plastične bankovce namesto za plačevanje uporabljajo za predvajanje vinilk New York, nove Benetke? New York – ameriške Benetke? Namesto s taksijem z gondolo? Filmski miti Filmski miti: razbijamo filmske mite · ·