Plaža Whitehaven, Avstralija
Utrip mesta · destinacija

Ah, poletje! Čas, ko si dovolimo sanjati tudi najbolj drzne sanje. Tokrat vas peljemo na najlepše plaže na svetu, kjer boste spoznali, kaj pravzaprav pomeni raj na Zemlji.

Že sanjate o dopustu, o tropskih počitnicah? Tudi mi smo z mislimi že daleč stran na belih peščenih plažah, pod palmami, v bungalovih nad vodo, potapljamo se ob koralnih grebenih … Preprosto uživamo! No, vsaj v mislih.
Čeprav morda ne bo priložnosti, da se to leto odpravimo na najlepše plaže na svetu, lahko sanjamo. In k čim bolj ‘učinkovitim’ sanjam bo nedvomno pripomogla naša galerija, kjer smo zbrali najlepše plaže na svetu, 12 teh, če smo natančni. Berite dalje in z nami odkrijte rajske plaže, kamor bi morali vsaj enkrat v življenju.

PREBERITE ŠE: TOP ŽURERSKE PLAŽE NA HRVAŠKEM

Galerija – Top 12: najlepše plaže na svetu

Plaža Navagio, GrčijaOdpri galerijo
Soneva Jani, najbolj luksuzen hotel na Maldivih Soneva Jani – najbolj luksuzno letovišče na Maldivih 12 krajev, ki jih mora obiskati vsak Harry Potter navdušenec 12 krajev, ki jih mora obiskati vsak oboževalec Harryja Potterja 1000-500-citymagazine-cover 10 nasvetov za solo popotnike cover 10 airbnbjev, ki vas bodo ‘sezuli’ · · · · ·