gucci-bloom-2
Utrip mesta · zdravje & lepota

Če spadate med navdušenke nad parfumi, potem imamo za vas razveseljive novice. Jesen nam bo, poleg nižjih temperatur, postregla tudi z vrsto novih dišav najbolj priznanih znamk na svetu, in verjamemo, da se bo nekaj našlo za vsako med vami. Tukaj so ženski parfumi za jesen 2017, ki jih komaj čakamo.

Kateri ženski parfumi za jesen 2017 so nas najbolj očarali? Pri Gucciju so za jesen 2017 napovedali dišavo Bloom, ki prihaja v simpatični roza embalaži in prinaša osvežujoče cvetlične note. Prada in Ralph Lauren sta svoje stvaritve za to jesen podredila ženskam: Prada s parfumom La Femme z notami pačulija, tuberoze in dišeče kanange in Ralph Lauren s parfumom Women, ki zapeljuje s svežimi cvetličnimi in lesnimi notami. Viktor & Rolf stavita na preverjeno, torej na Flowerbomb, le da tokrat z dodatkom jasmina. Hiša Armani za jesen predstavlja parfum, posvečen ljubezni. Because It’s You diši po sladki vanilji, malini in vrtnici. Pri DKNY nam pripravljajo parfum Nectar Love, ki nas bo s svojim vonjem spomnil na sladki med. Seveda pa na dišavo niso pozabili niti pri Tiffany. & Co., kjer nam pripravljajo luksuzno dišavo v kombinaciji cvetličnih not in mošusa. V galeriji si oglejte, katerih ženski parfumi za jesen 2017 vas znajo najbolj zapeljati.

Galerija – Top 7: ženski parfumi za jesen 2017, ki jih komaj čakamo

Viktor & Rolf, Flowerbomb Jasmine TwistOdpri galerijo

shutterstock_289835831 Kmalu krema za sončenje z DNK-jem, ki jo bomo nanesli samo enkrat shutterstock_489288115 To nas sili k izdaji partnerja: pri tej starosti najpogosteje varamo cover-diabetes Cepivo za sladkorno bolezen tipa 1 bodo začeli testirati leta 2018 maxresdefault Kaj se zgodi, če nosimo preveč ličil? · · · · · ·