cover-zenske-modne-frizure-2015
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ženske frizure leta 2015 napovedujejo sproščeno, igrivo predvsem pa romantično leto, ki je pred nami. Začetek leta je tudi idealen čas za spremembe, zato smo za tiste, ki si želite drugačnega videza, pobrskali za novimi modnimi trendi ženskih frizur 2015, ki najbolj izstopajo. Ženske frizure si, za razliko od moških, lahko privoščijo več igrivosti, prepletanja in drznosti, zato v si nadaljevanju izberite tisto s katero boste “zasijale” že to zimo.

Ženske frizure 2015, ki bodo krojile prihajajočo pomlad napovedujejo trende, ki jih bomo nosili skozi celo leto. Kratke frizure ostajajo, zato kratkolaske večjih sprememb ne bodo doživele. Še vedno zelo modna ostaja pričeska  podaljšan paž ali “lob” – nova različica enostavne frizure, ki jo pozanamo pod imenom paž oziroma “bob”. Dolgi lasje bodo nežno speti v figo visoko na glavi in nižje na tilniku. Romantično frizuro bomo ustvarili z najrazličnejšimi nežno spletenimi kitami, ki bodo rahlo počesane naprej. Za nekoliko drznejši videz bodo poskrbele strogo zalizane frizure s prečko in nazaj počesanimi lasmi. Pa si poglejmo katere so najboj trendovske ženske frizure leta 2015.

1. Frizura leta 2015: Spuščena figa s cvetličnimi detajli

Frizura s figo in lasnimi dodatki že na prvi pogled nakazuje igro kontrastov. Lepi, ženstveni cvetovi so v popolnem nasprotju z elegantnimi figami, ki jih nosijo balerine. Zato si jo lahko privoščite nepopolno.

2. Frizura leta 2015: Moker in polizan videz

Včasih se lahko zdi, da moker videz ni prava izbira pričeske, ki jo nosimo čez dan. A, če je frizura enostavna in strogo zalizana samo na eni strani, potem je trendovski videz zagotovljen. Moker videz ni bil še nikoli tako moden in zdi se, da z njim ne morete zgrešiti. Pazite le, da ne bo premoker, lasje pa počesani zazaj.

3. Frizura leta 2015: “Ponarejeni” frufru

Frizura leta je zelo priljubljeni frufru, ki se v letu 2015 vrača v velikem slogu, le da je tokrat idealen za tiste, ki še niste popolnoma pripravljeni za veliko spremembo. Lase posušite na zraku, jih s prečko razdelite na obe strani in počešite globoko na čelo.

4. Frizura leta 2015: Velika prepetena figa

Frizura kjer lahko lase prepletete v veliko figo v letu 2015 ustvarja nove dimenzije na področju trendov. Za bolj ženstveni videz lahko uporabite tudi nežne satenaste trakove.

5. Frizura leta 2015: Glamurozno valoviti lasje

Obstaja jasen in dovolj tehten razlog zakaj se zvezdnice vsako leto pojavijo na rdeči preprogi z glamurozno valovito frizuro. Pričeska ostaja vodilna tudi v letu 2015. Lahko jo prilagodite svojemu stilu oblačenja, jo nosite čez dan ali pa si jo privoščite za gala večerjo.

6. Frizura leta 2015: Dolg in spuščen čop

Lasje speti v čop so najenostavnejši način, da ukrotite svoje lase in jih odmaknete od obraza. Lase razmejite s prečko in jih počešite nazaj. Enostavna frizura za zelo chic izgled. Popolna urejenost bo zasijala z gladko počesanimi ravnimi lasmi, spetimi v čop, ki jih lahko popestrite z minimalističnimi dodatki.

7. Frizura leta 2015: Preprosta kita

Naj bo ženska frizura leta 2015 preprosta kita, ki jo mehko prepletete in oblikujete po želji.

Ženske modne frizure 2015 si oglejte v galeriji

Ženske frizure 2015Odpri galerijo

Vas zanima kaj bo nosila vaša “boljša polovica”. Potem obvezno preverite tudi članek: Trend: Moške modne frizure 2015

cover2 Little Black Dress: Mala črna obleka – kultna klasika in obezni del ženske garderobe PicMonkey Collage Ženski čevlji 2015: 3 modeli čevljev za to pomlad cover Ženski čevlji: trendi za leto 2015 chanel_cover Chanel torbica iz pleksi stekla za pomlad/poletje 2015 · · · · ·