Trgovina Lego Store
V zraku · buzz buzz

V maju se v ljubljanskem Cityparku odpira certificirana trgovina Lego Store, prva ekskluzivna Lego trgovina pri nas. Lego ‘’nebesa’’ se bodo razprostirala na 174 kvadratnih metrih površine, kjer boste našli najširšo ponudbo Lego kock slovitega danskega proizvajalca igrač Lego.

Trgovina Lego Store bo sploh prva certificirana Lego trgovina v Sloveniji. Svoja vrata v Cityparku odpira v drugi polovici maja, ponujala pa bo najširši nabor Lego kock pri nas (od vseprisotnih Lego Star Wars do ekskluzivnih linij Lego Ideas in Lego Creator Expert). Trgovina za katero gredo zasluge Legovemu partnerju Bravostore Adria, pa bo med drugim ponudila tudi Pick-A-Brick Lego zid, ki ga lahko kupite ”na kile”, prav tako Build-A-Mini z milijoni različnih kombinacij sestavljanja lastnih in edinstvenih Lego figuric.

PREBERITE ŠE: Lego predstavil linijo figuric Disney

Lego kocke zasebnega družinskega podjetja Lego (podjetju je leta 1934 ime nadel Kirk Kristiansen, nastal pa je iz danske fraze ”leg godt”, kar v prevodu pomeni ”igraj se dobro”) s sedežem v Billundu na Danskem, so večne igrače. Na trgu so prisotne že od daljnjega leta 1949, njihova priljubljenost pa kljub poplavi tehnoloških igrač ostaja visoka in po zadnjih podatkih zmaguje nad pametnimi telefoni in tablicami. V letu 2015 je imelo tako ali drugače stik z Lego kockami 100 milijonov otrok, prodali pa so kar 72 milijard enot (od tega 725 milijonov figuric) v več kot 140 državah.

PicMonkey Collage Najlepše pomladne poročne fotografije Platforma za množično financiranje Adrifund Adrifund: prva slovenska platforma za množično financiranje Lego Disney figurice Lego predstavil linijo figuric Disney Za fante: kako imeti popolni prvi zmenek Za fante: kako imeti popoln prvi zmenek? ·