Triumph Rocket 3 TFC
Utrip mesta · mobilno

Triumph Rocket si je ustvaril že malodane legendarno ime – z ekskluzivno različico motornega kolesa Triumph Rocket 3 TFC pa so stopili še stopnico ali dve višje! S tem bodo še utrdili renome motornih koles Triumph.

Triumph Rocket 3 TFC je bil narejen z mislijo na najboljši motor, ki so ga pri Triumphu sposobni narediti. Namestili so mu popolnoma nov 2.00 kubičnih centimetrov velik motor, ki naj bi imel največji navor in največjo prostornino med serijskimi motornimi kolesi.

Rocket 3 TFC ima 179 konjskih moči in 224 Nm navora, s čimer je postal najmočnejši Triumph do zdaj – poleg tega se lahko pohvali s kopico sestavnih delov iz karbonskih vlaken, značilnimi dvojnimi žarometi LED in aluminijastimi platišči. Zastrašujoča ‘zverina’ se ustavi s pomočjo zavor Brembo, za udobje pa je zadolženo vzmetenje Showa.

Naredili bodo zgolj 750 primerkov motrnega kolesa Triumph Rocket 3 TFC in če si ga resnično želite, boste morali z naročilom pohiteti, ker so že skoraj vsi razprodani. Za najmočnejšega Triumpha do zdaj je potrebno odšteti okoli 25.800 evrov.

Galerija: Triumph Rocket 3 TFC

Triumph Rocket 3 TFCOdpri galerijo

Indian Motorcycles x Traeger: ta motor ima na sebi pritrjen tudi žar Indian Motorcycles x Traeger: ta motor ima na sebi pritrjen tudi žar hero Land Rover Defender Classic Works: stari Defender lahko ultrakul nadgradiš McLaren 600LT Spider MSO Pikes Peak McLaren 600LT Spider MSO Pikes Peak: poseben McLaren za posebno cesto Če tega ne veš, si "slab" voznik: le najboljši šoferji poznajo te trike Če tega ne veš, si “slab” voznik: le najboljši šoferji poznajo te trike