cover
V zraku · buzz buzz

Pse imamo za zveste, prijateljske, prisrčne,… skratka, o njih bomo našli samo dobre besede. Vsak, ki ima psa, bo temu prikimal. A tudi psi imajo hudička v sebi in so kdaj poredni. Hja, precej človeška lastnost, ki pa je značilna tudi za pse, le da ji ponavadi pravimo nagajivost, igrivost, celo humorno obnašanje. V najbolj skrajnih situacij tako velikokrat ne vemo ali bi se ob tem smejali ali jokali oziroma razjezili. Odvisno pač od stopnje uničenja.

Tudi psi niso povsem nedolžni in so lahko kdaj poredni. Gre za obnašanje, ki nima nič s porednostjo odraslih, zato pa toliko več s porednostjo otrok. Gre za dejanja, ob katerih ponavadi ”zaropotamo”, čeprav so prej rezultat pasje radovednosti, osamljenosti, igrivosti in izražanja želja, kot pa namerne zlobe.

PREBERITE ŠE: Deset zanimivosti, ki jih o svojem psu še ne veste!

Psom, ki jih boste videli v nadaljevanju, bi sigurno koristila še kakšna urica bontona v pasji šoli. Sicer pa, jim sploh lahko zamerimo, ker so, to kar so? Ne, ker če koga, moramo tu gledati lastnika.

Pasje poredneže so oglejte v galeriji

Pasji porednežOdpri galerijo

Elegantni geometrični tatuji Chaim Machlev: elegantni geometrični tatuji dog leather leash Deset zanimivosti, ki jih o svojem psu še ne veste! cover-filmski-plakati Minimalstični filmski posterji, oblikovani le s krogi cover-seksi-moski-ucenje Kakšen je pravi “seksi” moški? · ·