05_UE_Plattan2_BT_Girl_Indigo_1780
V zraku · tehnologija · gadgeti

Na ulici ali mestnem avtobusu redko srečamo človeka z naglavnimi slušalkami. Zdaj se glasba pretaka bolj ali manj skozi “in-ear” slušalke. Naglavne so namreč bistveno manj priročne, zavzamejo precej več prostora, pa tudi videz jim včasih ne naredi pretirane usluge. Je pa zvočna izkušnja navadno boljša. No, so pa tudi takšne, ki zadostijo tudi estetskim kriterijem.

Urbanears Plattan 2 so brezžične Bluetooth slušalke, ki jih krasi dizajn Plattan, kar v prevodu iz švedščine pomeni plošča, je pa tudi vzdevek za kontroverzno mestno četrt v Stockholmu, kjer se zbirajo predvsem mladi.

Slušalke bodo delovale nekaj več kot 30 ur brez polnjenja. Opremljene so z majhnim gumbom za preprosto upravljanje, vgrajenim mikrofonom ter se ergonomsko lepo prilegajo glavi. Če ste na poti, jih boste lahko zložili na manjšo površino ter jih zlahka spravili v torbo. S funkcijo ZoundPlug boste lahko predvajano glasbo delili s prijatelji, saj se bodo lahko priključili s svojim parom slušalk na vaše.

Slušalke Urbanears Plattan 2 lahko kupite za 99 evrov.

Galerija – Urbanears Plattan 2: slušalke, na katerih se spočije tudi oko

Urbanears Plattan 2: slušalke, na katerih se spočije tudi okoOdpri galerijo

Hibridna zobna ščetka Be. Hibridna zobna ščetka Be. Dron iz Lego kock Dron iz kock Lego cover-1000-500-rylo Kamera Rylo 360: majhna, a izjemno zmogljiva Pimax 8K VR – najboljša izkušnja v navidezni resničnosti do zdaj Pimax 8K VR: najboljša izkušnja navidezne resničnosti do zdaj · ·