BeFunky Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Urša Zrnec je punca, zaljubljena v življenje in v vse, kar to lepega premore. Zato njen nakit izraža čutnost in lepoto, hkrati pa prefinjenost in moč. Z njim želi sporočiti, da je vsaka od nas edinstvena ter da smo vse le še korak od tega, da to postane jasno tudi drugim. Oglejte si čudovit nakit UZ jewellery.

Urša Zrnec – UZ jewellery je namenjen vsem puncam in ženskam, ki obožujejo to, da so drugačne, pa včasih ne vedo, kako naj to pokažejo.

PREBERITE ŠE: Teh 9 kosov imajo zdaj v omari najbolj modna dekleta na svetu

Nakit je narejen iz različnih materialov – gume, nerjavečega jekla, Swarovski dodatkov ter usnja. To so materiali, ki jih Urša pri svojem delu največkrat uporablja. Vsi materiali so kakovostni in lahko nosljivi. In zato ga lahko nosijo vse punce, ne glede na stil oblačenja ali leta. Čisto vsak kos ima namreč svojo zgodbo in svojo dušo, vse pa zaznamuje izjemna modnost in celo ekscentričnost. Nakit se lahko trenutno kupi prek FB-strani in Instagrama, v trgovinah Omara, spletna trgovina pa je trenutno v pripravi.

Galerija – Urša Zrnec: UZ jewellery

Urša Zrnec: UZ jewelleryOdpri galerijo
1 Kylie + Kendall ekskluzivno v Ikoni v Ljubljani BeFunky Collage Teh 9 kosov imajo zdaj v omari najbolj modna dekleta na svetu Bikiniji, v katerih boš videti kot Disneyjeva princesa. Bikiniji, v katerih boš videti kot Disneyjeva princesa BeFunky Collage Lepotni trendi 2017: najbolj vroča manikira pomladi so “geode” nohti · · · ·